Turism

TRAKO & KGITC.

 

TRAKO srl este o companie mixta Romana-Koreana cu capital majoritar romanesc, ce are relatii de colaborare cu firme si institutii din R.P.D.Corea, singura care are un acord de cooperare in mai multe domenii pe o perioada de 15 ani incepand cu anul 2013. Colaboreaza si acorda consultanta pe orice domeniu de activitate inclusiv turism cu firme interesate de pe teritoriul Romaniei si al Europei.

 

KGITC Compania internațională de turism Kumgang prin TRAKO, salută cu entuziasm organizațiile profesionale din lumea turismului, oamenii care doresc să facă o afacere de turism calificat si persoanele interesate de o experienta unica in turism, cu Republica Populară Democrată Coreeană.

Coreea abundă în resurse turistice, precum si in istoria sa extraordinara de 5.000 de ani, cultura națională și priveliștile naturale, curate și frumoase, care oferă condiții suficiente și o poziție avantajoasă pentru a deveni o stațiune turistică populară. Cu capitala la  Phenian ca centru de legaturi modern, monumente istorice, sit-uri arheologice răspândite in toata Coreea, reprezinta o istorie vie, revoluționara si culturala,  locurile si monumentele turistice fac parte din patrimoniul istoric și cultural al poporului corean, impreuna cu munți celebri, cum ar fi Mt. Paektu, Mt. Kumgang și Mt. Myohyang, marele baraj de la gurile raului “Taedong River”.( Barrage de Vest de la Nampho),  stațiunile insoritele nisipuri de plajă.

Kumgang International Travel Company este o companie de călătorie internațională demnă, care organizează excursii pe diverse teme, inclusiv tururi ecologice pe locuri renumite din Coreea, cum ar fi Mt. Paektu, Mt. Kumgang și Mt. Myohyang, unde se păstrează mediul natural, turneul spre edificii monumentale și situri de patrimoniu cultural, excursii tematice, cunoasterea  obiceiurilor culturale coreene precum și vizite  de afaceri și investiții pentru oaspeții care doresc să coopereze și să facă schimb de produse in Coreea, în domeniul economiei. De asemenea, compania dezvoltă diverse turnee pe teme cum ar fi vizite de schimb cultural, vizite de sărbători, sejur studiu si de învăța a limba coreeană, vizita pentru investiții practice, sau vizita in statiunile montane de schi, in R.P.D.Corea sunt cele mai moderne partii de schi si cazare la nivel international cu deservire ireprosabila, etc.

În regiunea de coastă nord-estică, există zona de comerț liber Rajin-Sonbong și faimosul munte, Mt. Chilbo. Aceste stațiuni turistice sunt aproape de coasta Mării Coreei de Est, care o face disponibilă pentru a organiza sejur de plajă și o vizita al gustului de specialitate al ciupercii Coreea-Songi.

În regiunea de coastă nord-vestică, relicvele istorice și munții celebri sunt concentrate si pot fi vizionati cu destula usurinta.

În mijlocul regiunii de est a țărmului, există un Mt. Kumgang și recent, Wonsan-Mt.

Regiunea Kumgang este construită într-o stațiune turistică internationala.

În mijlocul regiunii de vest a litoralului, există Panmunjom, linia de demarcație militară din Coreea, alte relicve istorice și sanatorii pentru tratament turistic, si achiziționarea de Kaesong KoryoInsam este disponibilă la fața locului, cunoscut pe plan international.

În timpul perioadei de vârf, excursii turistice din aprilie până în octombrie, compania organizează excursii normale, inclusiv in toate stațiunile turistice moderne cu peisajele pitorești  din întreaga țară, vizita turistică se poate programa pe o durată de 3 ~ 7 nopți. În timpul sezonului de iarnă din noiembrie până în martie, vizitele turistice se vor desfășura în și în jurul zonei Pyongyang și Kaesong și vor include excursii de schi la stațiunea de schi Masikryong. De asemenea, vizitele turistice independente (de obicei mai puțin de 5 persoane),vizitele turistice de grup (mai mult de 16), turneul VIP, vzite turistice de familie sunt disponibile pentru a satisface cerințele turiștilor.

Vizite turistice de interes special, cum ar fi cele care se concentrează asupra maratonului, pescuitului, tratamentului medical, golfului, tragerii, ciclismului, turului de îmbarcare a experiențelor speciale de transport, călăriilor precum și vizite turistice pe subiecte precum arta națională coreeană și gastronomice (alimentele) naționale vor fi organizate în consultare cu clienții. În plus, sunt disponibile vizite turistice  speciale de sărbători la ore speciale, cum ar fi sărbătorile naționale și sărbătorile tradiționale, opțiunile de ședere mai scurte (2 ~ 3 nopți) în Pyongyang, precum și vizite  turistice de  20 de zile) pentru a vizita părțile nordice și estice ale Coreei RPDC.

Kumgang International Travel Company prin Trako are capacitatea de a gestiona vizitele turistice si a pune la dispozitie ghizi de turism tineri vorbitori de limbi straine, educati in universitatile de nivel A, zeci de autobuze moderne, suficiente centre comerciale cu asigurari, banci, restaurante, hoteluri si magazine. clienți și un serviciu plăcut și ospitalitate caldă.