Intelegere

Rapoarte Industriale:

Informatii aprofundate din Industri – Consultantii TRAKO  ofera  informatii detaliate ale industriei pe diferite sectoare de activitate specifice, cum ar fi IT, energie, etc. Informatiile sunt colectate de la surse din interiorul și din afara RPDC. Contactati-ne pentru interesul Dvs. specific si pentru mai multe detalii.

Studii de fezabilitate

Consultantii TRAKO  ofera  rapoarte foarte concentrate pe aspectele practice și opțiunile de proiecte specifice pentru oportunitățile din industrie (Nota – aceste studii sunt efectuate în asociere cu alte organizații)

Negociere si consultanta

Fara o experienta in cultura si limba nord-coreeană, pot apărea neînțelegeri si irosire de timp și bani pentru scopurile Dvs. Prin angajarea consultantilor TRAKO, veti avea o echipa de persoane cu experiență, care oferă clienților soluții eficiente pentru demersurile ce urmeaza a fi facute.

Asociatii TRAKO pot acționa în calitate de consilieri, în negocierile ce vor fi purtate, fiind o punte de comunicare între cultura unică a Coreei de Nord si Dvs. Un asociat TRAKO poate fi angajat pentru a găsi o cale de castig (win-win) pentru afacerea Dvs.