De ce RPDC

De ce RPDC? Există oportunități de afaceri?

  • Există multe oportunități. În multe aspecte, este o piață relativ virgina, cu un potential enorm – atât pe termen scurt cat și lung.
  • În prezent, există o mișcare concentrată în RPDC cu privire la principiile de afaceri moderne. S-a facut o recunoaștere certă în cadrul guvernului RPDC ca au nevoie de investiții și cunoștințele pe care întreprinderile străine le poseda.
  • RPDC investește în prezent o mulțime de timp și efort în elaborarea și punerea în aplicare a noilor legi, inclusiv cele axate pe investiții care vor face mai ușoară și mai atractivă intrarea companiilor straine pe piata.
  • TRAKO ofera oportunitatea de a fi direct implicati in viitorul dezvoltarii RPDC si a veniturilor proprii.

Conditii de piata in RPDC :

  • Rentabilitate, forta de munca bine industrializata si educata cu studii superioare si tehnice; multi vorbitori de limbi straine precum engleza , franceza ,germana, chineza si rusa. Afacerile din RPDC functioneaza 6 zile pe saptamana .
  • Un nivel scazut al companiilor straine face RPDC o locatie foarte buna pentru dezvoltarea afacerilor. Siguranta si negocierea contractelor in RPDC este foarte usoara.Avand in vedere cresterea interesului in RPDC, prin situatia geo-politica, se va putea observa o semnificativa imbunatatire  in viitorul apropiat.
  • Competitie scazuta din partea producatorilor locali. Nivelul general al companiilor de productie este unul foarte scazut, ca urmare investitiile in majoritatea sectoarelor fiind bine primite,aceste lucruri prevazand un viitor excelent pentru cei ce intra pe piata din timp. Intrarea si incurajarea partenerilor externi in  industriile cheie pentru marirea profitabilitatii in piata. Se poate facilitata vinderea de produse pe piata din RPDC .

 

Oportunitati Specifice :

 

  • Mari resurse neexploatate de resurse minerale, depozite de aur, diamante si alte metale pretioase. Majoritatea rezervelor sunt situate in partea de nord a peninsulei coreene. Până în prezent, există rezerve dovedite de metale prețioase și combustibili fosili.
  • O interfata Comerciala si Guvernamentala bine organizata-Mecanism bine stabilit pentru gasirea si indeplinirea corespunzatoare rezultatelor benefice pentru parteneri.