Misiune

Asistenta clientilor de a reusi cu succes in afacerile cu DPRK (Coreea de Nord).

Viziune:

O acceptare internationala a Coreei de Nord cu o dezvoltare progresiva social-economica, realizata intr-un moment de reforme economice, a relatiilor internationale si dezvoltarea afacerilor si investitiilor internationale.

Poza: strada Changgwang din Pyongyang

Valori:

Incredere:

Construirea sentimentului(Kibun) cu poporul coreean ca obectivele comune  oricarei afaceri sau proiect, sa sporeasca considerabil sansele spre success. Poporul coreean este mandru si  impartaseste dorinta pentru progres.

Respect:

Respectul reciproc este o calitate de baza si comuna si ne amintim asta de fiecare data cand vizitam o tara.

Intelegere:

Obiectivul oricarei relatii de success este sa stabilim obiectivele pe termen scurt, mediu si lung. Reusita relatiilor de succes spre stabilirea asteptarilor corecte si realiste, termene adecvate, atentia la detalii ,parametri de profitabilitate reciproca. O buna intelegere poate fi realizata usor prin intermediul dialogului si scopului comun.

Sinceritate:

O preocupare pe succesul in afaceri cu intentii sincere si transparente va ajuta oamenii de afaceri sa-si realizeze obiectivele.

Trako nu poate functiona fara parteneri de incredere in Pyongyang pentru a realiza impreuna cerintele clientului.

Codul de conduita

Actionam tot timpul intr-un mod professional si politicos respectand legile locale si internationale si cultura.

Dezvoltarea economica

Suntem o companie cu principii inalte si comportament etic. Credem in drepturile omului de a avea o slujba buna si de a lucra din greu pentru a isi crea oportunitati pentru angajatii sai si pentru dezvoltarea economica, amadoua mergand mana in mana.

Angajamentul  in domeniul afacerilor, comertului si investitiilor pentru a oferi imbunatarirea vietii reale a oamenilor in: minerit, fabricarea de energie, agricultura si logistita.