Echipa Trako

TRAKO  este unica companie din Romania ce poate facilita intrarea pe piață a companiilor romane si nu numai, în Republica Democratică Populară Coreea (RPDC, Coreea de Nord)

Găsim proiecte și parteneri din RPDC pentru investiții ce joaca un rol cheie ,scopul nostru este sa ducem la îndeplinire proiectele  precum atingerea obiectivelor de durabilitate comercială.

Multe companii vad oportunitatea în economia RPDC care se deschide acum mai mult pentru investițiile străine și a produselor, TRAKO are o poziție unică pentru a le ajuta prin introducerea catre partenerii ei de afaceri din Korea și punerea în aplicare a planurilor de intrare pe piață.

TRAKO pune la dispozitie buletine informative  atât in industrie cat și ca rapoarte personalizate, organizează vizite de afaceri și poate face prezentarea catre directori-cheie și reprezentanți ai guvernului RPDC ,tara cu o piata de 22 de milioane de oameni ce poate oferi multe oportunități de afaceri.

Sperăm de asemenea că schimburile comerciale cu RPDC vor ajuta la calmarea tensiunilor politice și la încurajarea unor înțelegeri reciproce.

Sarcinile principale ale echipei sunt:

• gestionarea gamei largi de solicitari din partea întreprinderilor și a investitorilor

• acordarea de sprijin în curs de desfășurare pentru clienții existenți

• organizarea de vizite in RPDC

• organizarea de evenimente promoționale

• buletine de coordonare și rapoarte